Aktuellt

PLANERINGSDAGAR
14/9 samt 30/11 då vi håller stängt för personalens planering/fortbildning.

FAMILJEGUDSTJÄNST 27/9 kl.10.30
Vi inbjuder er alla till en Gudstjänst i Pingstkyrkan där de barn från Emmabo som vill, kommer att delta i Gudstjänsten med några sånger. Denna aktivitet ligger utanför förskolans ordinarie program och utbildning, det är alltså frivilligt att delta. Vi vill ändå önska er varmt välkomna till denna förmiddag! Gudstjänsten kommer att ha ett innehåll som passar alla åldrar – så välkomna att ta med hela familjen! Vi avslutar med fika. Mer detaljerad information om detta kommer senare.

FÖRÄLDRAMÖTE
15/9 kl.17.30-18.30. En möjlighet för er föräldrar att få träffa varandra, ställa frågor till oss och få en inblick i vad vi jobbar med. Välkomna! Anmälan till detta kommer senare.

GÄLLANDE COVID -19
Som tidigare följer vi Folkhälsomyndighetens råd och har barnen förkylningssymtom ska de stanna hemma tills de varit utan symtom i två dagar. Förkylningssymtom är snuva, hosta. Tack!

Vi följer nu de skärpta råden för Skåne, och därför ökar vi vår tid för utevistelse. All lämning och hämtning sker utomhus. Är vi ute sker detta vid grinden. Allt för att minimera närkontakt, kunna hålla avstånd. Vi hoppas på er förståelse och respekt för detta, det är för barnens, er och pedagogernas säkerhet och hälsa. Tänk på att barnen måste ha kläder efter väder, vi är ute stor del av dagen.

Just nu har vi besöksförbud på förskolan pga Covid-19. Alla inskolningar sker utomhus.

FÖRÄLDRAENKÄT
Resultatet av årets Föräldraenkät kan du läsa här: Föräldraenkät2020EMMABO.

Comments are closed.