Lediga tjänster

Vill du jobba på en liten och familjär förskola?
Emmabo Förskola söker en Förskollärare.

Emmabo söker nu en förskollärare som, förutom att ingå i vårt familjära team (totalt fem personer) och driva den dagliga verksamheten, tillsammans med rektor främst kommer att ha hand om den pedagogiska planeringen för verksamheten.

Arbetsuppgifter
Som förskollärare leder du det pedagogiska arbetet tillsammans med övriga kollegor i enlighet med förskolans läroplan – som du är väl förtrogen med. Du arbetar aktivt med barnens pedagogiska dokumentation och verksamhetens systematiska kvalitetsarbete tillsammans med de andra pedagogerna. Du har ett förtroendefullt och nära samarbete med vårdnadshavare och hemmet. I arbetslaget är du flexibel och aktiv och delar på förekommande uppgifter. Du kommunicerar väl med dina kollegor för att främja ett tätt samarbete. I tjänsten ingår viss matlagning och visst köksansvar.

Kompetens och erfarenhet
Lärarutbildning mot förskola. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som har god pedagogisk insikt och förmåga att skapa engagemang och arbetsglädje i arbetslaget. Du har en god empatisk förmåga, i ditt förhållningssätt ser du barn som kompetenta och arbetar medvetet med deras delaktighet och inflytande. Du delar våra värderingar i enlighet med vår kristna värdegrund som du är väl förtrogen med. Vi lägger stor vikt vid förmågan att synliggöra barnens aktiviteter mot förskolans läroplan Lpfö -18 genom dokumentation.

Arbetslivserfarenhet
Vi ser gärna att du tidigare arbetat på förskola. livsmedelserfarenhet och intresse för matlagning och kost är önskvärt.

Ansökan
Vänligen skicka in ett personligt brev och CV.

Om anställningen
Tjänsten är ett vikariat på heltid (möjlighet till lägre anställningsgrad finns – utifrån överenskommelse). Start maj 2020 eller enligt överenskommelse och varar minst ett år.

Om lön
Vi tillämpar individuell lönesättning. Kollektivavtal finns.
Sista ansökningsdag
27 mars – rekryteringsprocessen pågår löpande så vänligen skicka in din ansökan så fort som möjligt.

Kontaktinformation
Mer information om vår verksamhet finner du även på www.emmabo.se
eller hör gärna av dig på mejl om du har några frågor: info@emmabo.se
Kontaktperson: Rebecka Sahrling, Rektor.

Ser fram emot att få höra från dig!

Comments are closed.